Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

«Μισώ την Αγγλία και τον γαμ... κόσμο της»

Τα είπε χύμα ο Ασλεϊ Κόουλ μετά την τεσσάρα από την Γερμανία και το «αντίο» από το μουντιάλ. «Μισώ την Αγγλία και το γαμ... κόσμο της» ξέσπασε ο διεθνής μπακ της Τσέλσι!

Δεν έφταναν στους Αγγλους η τεσσάρα, ο αποκλεισμός, το κράξιμο από τον Τύπο της χώρας, ήρθαν και οι δηλώσεις του Ασλεϊ Κόουλ να δημιουργήσουν ακόμα περισσότερο αρνητικό κλίμα, στην επόμενη μέρα της εξόδου από το μουντιάλ στο οποίο υπήρχαν τόσες προσδοκίες...

Ανοικτή επίθεση στην Αγγλία και τον κόσμο της εξαπέλυσσε ο 29χρονος αριστερός μπακ λίγες μέρες πριν βρεθεί στο μουντιάλ και εκπροσωπήσει την χώρα του στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση. Το μήνυμα που εστάλη από το κινητό τηλέφωνοτ του Κόουλ έγραφε: «μισώ την Αγγλία και τον γαμ...κόσμο».

Ο Κόουλ είχε το συγκεκριμένο μήνυμα σαν status στο κινητό του μαζί με μία φωτογραφία στην οποία έκανε ηλιοθεραπεία. Ολοι οι φίλοι του μπορούσαν να το δουν. «Πάντα προσπαθούσα όσο πιο σκληρά μπορούσα για την Αγγλία και την Τσέλσι, όμως η παρέμβαση στην ιδιωτική μου ζωή και η πίεση κάνουν τη ζωή μου εδώ κόλαση ήταν τα λόγια του.

Μπορεί το μήνυμα του Ασλεϊ να απασχολεί και με το παραπάνω τον Τύπο της Αγγλίας και σίγουρα της Ευρώπης, όμως σίγουρα δεν προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς. Λίγο μετά την τεσσάρα από την Γερμανία, ο φακός τον έπιασε να καλαμπουρίζει όσο δεν πάει με τον συμπαίκτη του στην Εθνική, Λέντλεϊ Κινγκ.
Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τα Μέσα Ενημέρωσης με την προσωπική του ζωή, καθώς οι περιπέτειές με... διάφορες ενώ ήταν παντρεμένος με την Σέριλ Κόουλ έχουν στρέψει την προσοχή πάνω του.

Η κριτής του αγγλικού X Factor χώρισε από τον άσο της Τσέλσι, καθώς ο τελευταίος αποδείχθηκε όχι και ο πιο πιστός άνδρας. Η σχέση του με την κομμώτρια, Εϊμι Ουόλτον το 2008 αλλά και τα εκατοντάδες sms και φωτογραφίες με άλλες γυναίκες ήταν μερικά από τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε για χάρη του Ασλεϊ ο Τύπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: