Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Angelina Jolie: H Shiloh θέλει να γίνει αγόρι

Αρκετό καιρό μετά την τελευταία φορά που φωτογραφήθηκε για περιοδικό και έδωσε συνέντευξη, η Angelina Jolie ποζάρει στο εξώφυλλο του «Vanity Fair» του Αυγούστου και μιλά για την νέα της ταινία, με τίτλο «Salt», αλλά κυρίως, για την οικογένειά της.

Η 35χρονη ηθοποιός, που έχει 6 παιδιά με τον σύντροφό της, Brad Pitt, αποκάλυψε ότι ενθαρρύνει την 4χρονη κόρη της, Shiloh Nouvel να ανακαλύψει το αγορίστικο στυλ της. «Θέλει να γίνει αγόρι. Γι’ αυτό της κόψαμε τα μαλλιά της. Της αρέσουν τα αγορίστικα ρούχα. Νομίζει ότι είναι σαν τα αδέρφια της». Παρόλα αυτά, η Angelina δεν ανησυχεί, και βλέπει μέρος του δημιουργικού εαυτού της στην κόρη της. «Η Shiloh είναι πολύ αστεία, κάνει γκάφες και είναι από τους πιο παιχνιδιάρηδες ανθρώπους που έχεις δει ποτέ. Αυτά είναι τα πρώτα στάδια ενός καλλιτέχνη. Κι εγώ ντυνόμουν με κοστούμια και χοροπηδούσα». 


Στη συνέχεια, η Angelina μίλησε και για τα άλλα της παιδιά, χαρακτηρίζοντας τον 8χρονο Maddox ως πολύ έξυπνο και καλό μαθητή στο σχολείο, ο οποίος νιώθει ότι μπορεί να γίνει συγγραφέας ή ότι μπορεί να ταξιδέψει στον κόσμο και να γνωρίζει καινούργια μέρη. Η 5χρονη Zahara έχει εκπληκτική φωνή και είναι τόσο κομψή και μιλάει πολύ καλά. Τα δίδυμα, Knox και Vivienne, που γίνονται 2 ετών σε ένα μήνα, τα χαρακτηρίζει «κλασικό αγόρι και κορίτσι». Όσο για τον 6χρονο Pax, λέει πως ολοκληρώνει την ευτυχία τους, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία της να αποκτήσει κι άλλα παιδιά. «Θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά μας την προσοχή που χρειάζονται. Είναι μικρά τώρα, παίζουν μεταξύ τους και χρειάζονται περισσότερη κουβέντα στη διάρκεια της νύχτας. Θέλω να είμαι σίγουρη πως περνάω αρκετό χρόνο με το καθένα και πως τα μεγαλώνω καλά».

Τέλος, η Angelina, που πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας «The Tourist» στη Βενετία, δίπλα στον Johnny Depp, δήλωσε πως η καριέρα της δεν είναι ό, τι πιο σημαντικό στη ζωή της. «Είναι μία δουλειά που έχει πλάκα. Μία πολυτέλεια. Αλλά δεν νομίζω ότι θα την κάνω για πολύ ακόμα».
Filename:LMK-Salt_Trailer010.JPGID #:2120249

Δεν υπάρχουν σχόλια: