Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Αυστραλία:Και ο Χάρι ο κροκόδειλος προβλέπει νίκη της Ισπανίας

   Ο Χάρι, ένας κροκόδειλος βάρους 700 κιλών που κατοικοεδρεύει στο ειδικό πάρκο της συνομοταξίας του στο Ντάρβιν, επιβεβαίωσε με τον δικό του τρόπο τις προβλέψεις του χταποδιού Πάουλ, υποδεικνύοντας την Ισπανία ως τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

    Ο κροκόδειλος χρειάσθηκε λιγότερο από ένα λεπτό για να αποφασίσει και να βουτήξει στο νερό για να καταβροχθίσει το κοτόπουλο με τα ισπανικά εθνικά χρώματα, προτιμώντας το από το ολλανδικής χροιάς ανάλογο έδεσμα.

    Όπως δήλωσε στο Νόρδερν Τεριτόρι Νιουζ ο ιδιοκτήτης του Κροκόσορους Παρκ Μικ Μπερνς, η ιδέα του γεννήθηκε μόλις είδε τις επιτυχίες που είχε ο Παουλ, το γερμανικό χταπόδι, το οποίο μάντευε σωστά το αποτέλεσμα της εθνικής ομάδας της Γερμανίας πριν από κάθε αγώνα. Ο Πάουλ μάντευσε επίσης νίκη της Ισπανίας στον τελικό της Κυριακής.

    Μολαταύτα, η μεθοδολογία του Χάρι υπήρξε διαφορετική. Στην ουσία ο κροκόδειλος παιδεύτηκε για να αποσπάσει το εκλεκτό του κοτόπουλο από το σκοινάκι που το έδενε με την ισπανική σημαία.

    «Αυτό σημαίνει πως το παιγνίδι θα είναι αμφίρροπο και επιθετικό με τελικό αποτέλεσμα 1-0 υπέρ της Ισπανίας», ερμήνευσε τον χρησμό ο Μπερνς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: