Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Επ’ αυτοφώρω η... Τζούλια

Καρέ καρέ η οκτάλεπτη μεταμεσονύκτια... επιθεώρηση της Τζούλιας Αλεξανδράτου στους κοιτώνες του Πολεμικού Μουσείου αποτυπώνεται στο υλικό που διαθέτει το ΓΕΕΘΑ μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, που λειτουργεί καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο στους κεντρικούς χώρους του Μουσείου.
   Ωρα 4.59. Ο ναύτης Γ. Ζαγορίτης με την Τζούλια Αλεξανδράτου και
 τον μάνατζέρ της στο γκαράζ του Πολεμικού Μουσείου



Ωρα 4.59. Ο ναύτης Γ. Ζαγορίτης με την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον μάνατζέρ της στο γκαράζ του Πολεμικού Μουσείου
Από τη σταθερή κάμερα που υπάρχει στο υπόγειο γκαράζ του Πολεμικού Μουσείου διακρίνεται το υπερπολυτελές τζιπ του ναύτη Ζαγορίτη που στις 4.58 π.μ. της 19ης Ιουνίου του 2010 εισέρχεται στον χώρο. Ενα λεπτό αργότερα εξέρχονται από το τζιπ ο ναύτης Γ. Ζαγορίτης με την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον μάνατζερ του γνωστού μοντέλου, ο οποίος σημειωτέον έχει στρατολογικές εκκρεμότητες. Και οι τρεις κατευθύνονται προς τον θάλαμο οπλιτών, ενώ πέντε λεπτά αργότερα επιστρέφουν στο γκαράζ για να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητο, όπου μέσω κινητού τραβήχτηκαν οι hot φωτογραφίες του ναύτη Ζαγορίτη με την Τζούλια Αλεξανδράτου!!
Ο υπ. Αμυνας είχε προαναγγείλει από χθες το πρωί την υποδειγματική τιμωρία του ναύτη Γ. Ζαγορίτη και όσων άλλων κριθούν υπεύθυνοι για τη «ροζ» μεταμεσονύχτια επίσκεψη του γνωστού μοντέλου στο Πολεμικό Μουσείο. Παράλληλα, όπως διαβεβαίωσε, η συγκεκριμένη υπόθεση, όπως και του «Αβέρωφ», θα σταλεί στο Ναυτοδικείο. Ποινικές ευθύνες αναμένεται να προκύψουν και για τους δύο πολίτες που χωρίς άδεια μπήκαν νύχτα σε στρατιωτική μονάδα.
Πάντως ο Β. Βενιζέλος ήταν χθες ιδιαίτερα σκληρός στις δηλώσεις του: «Υπάρχουν -είπε- δυστυχώς φαινόμενα κοινωνικής ευτέλειας, που η κοινωνία πολλές φορές δυστυχώς τα ανέχεται και επικοινωνιακά τα αναπαράγει. Και επειδή οι Ενοπλες Δυνάμεις εφάπτονται και με αυτές τις πτυχές της κοινωνίας, πολλές φορές κινδυνεύουν να μολυνθούν από τα φαινόμενα αυτά. Γι’ αυτό οι διαταγές μου είναι να υπάρχει επαγρύπνηση και υποδειγματική αυστηρότητα». Ο υπ. Αμυνας υπογράμμισε: «Ευτυχώς στις Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων όλων των Κλάδων όπου κρίνεται πραγματικά η ασφάλεια και η άμυνα της χώρας υπάρχει απόλυτη πειθαρχία και απόλυτη ετοιμότητα αντίδρασης».
Ωστόσο, ο Β. Βενιζέλος αναγνώρισε ότι στις Ενοπλες Δυνάμεις εξακολουθούν να υπάρχουν Μονάδες που κυριαρχεί η «λούφα και παραλλαγή»:
«Υπάρχουν -τόνισε- κάποιοι χώροι όπου τα πράγματα είναι δυστυχώς πιο χαλαρά. Ομως και εκεί αλλάζουν άρδην οι συνθήκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: