Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Πολιτικές αναταράξεις από ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στην Κύπρο

http://img.protothema.gr/1135D37E332A671BCB667E25E80A96B3.jpg
Πολιτικές αναταράξεις προκάλεσε ένα μήνυμα από τη γραμματέα του γγ του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού, που έφθασε στα δημοσιογραφικά γραφεία με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Το μήνυμα, που κατά το ΑΚΕΛ στάλθηκε στις εφημερίδες από λάθος, ενημέρωνε τον γενικό γραμματέα του κόμματος για επαφές και αιτήματα πολιτών.

Ο βουλευτής και Επίτροπος Θεσμών του ΔΗΣΥ, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, σχολίασε το γεγονός κάνοντας λόγο για "πρακτική του ρουσφετιού που θα έπρεπε να είχε ξεπερασθεί και για φαινόμενα περασμένων δεκαετιών" ενώ όπως υπογράμμισε "βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη οργανωμένη εκστρατεία κομματικής άλωσης της κρατικής μηχανής και ότι τα περί δίκαιης κοινωνίας του Δημήτρη Χριστόφια δεν ήταν παρά ένα κακόγουστο αστείο".

Την ίδια ώρα ο  εκπρόσωπος Τύπου της ΕΔΕΚ Δημήτρης Παπαδάκης μίλησε για "υποκρισία που περιττεύει".
"Θέλω να υπενθυμίσω, είπε, ότι το ΑΚΕΛ έδινε μαθήματα ηθικής στα υπόλοιπα κόμματα και παρουσιαζόταν ως το αμόλυντο κόμμα", είπε ο κ. Παπαδάκης.

"Το βόλεμα των ημετέρων έχει καταντήσει εμμονή της παρούσας διακυβέρνησης επί της οποίας η αναξιοκρατία και η αδιαφάνεια έχουν δοξαστεί'', δήλωσε ο επικεφαλής Ευρωπαϊκών Θεμάτων του Ευρωπαϊκού Κόμματος, Νεόφυτος Χρυσοχός.

Από τη μεριά του ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, εξέφρασε λύπη γιατί όπως είπε, επιχειρείται για προφανείς λόγους, να δοθούν διαστάσεις στο θέμα που προέκυψε με την αποστολή, κατά λάθος, με ηλεκτρονικό μήνυμα, εσωτερικού εγγράφου από το κόμμα, προς όλα τα Μέσα Ενημέρωσης.

Ο κ. Κυπριανού είπε ότι καθημερινά φτάνουν σε όλα τα κόμματα αιτήματα πολιτών. Το θέμα ανέφερε, είναι τι κάνεις εσύ. "Αισθάνομαι, ότι πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας", είπε και πρόσθεσε ότι λυπάται, "γιατί παίρνουμε διαζύγιο με τη λογική".

Ο κ. Κυπριανού διερωτήθηκε, αν θα πρέπει τα κόμματα να κρίνονται στη βάση όσων λέει κάποιος, ο οποίος τηλεφωνεί και λέει κάποια πράγματα". Περιμένετε, πρόσθεσε, να δείτε τί θα γίνει και μετά να κρίνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: